De Noordlinde

Zaanstraat 22 in Enschede, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk het volledige profiel van De Noordlinde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 8
  • Schoolgenoten 63

Op De Noordlinde vind je 8 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 35

Ik herinner me Jacob van der W...

Ik herinner me Jacob van der Wolde, die zijn handen nogal los had zitten en er vaak op los sloeg. Ik herinner me het geel-blauwe beeld op het schoolplein en de strijd tegen de Bonefatiusschool. Van den Bosch was een erg leuke leraar. Uit deze tijd herinner in me Annemarie Vos, Michiel de Wit, Dorien Bennink en Wilma Averes.

2002, Michiel

Volgens mij HEEL even naast de...

Volgens mij HEEL even naast de Sellenraadschool, ook even in een school bij de Grolsch, vervolgens nieuwbouw aan de Zaanstraat met oa. Peter Weekenstroo, Rudi Gort, Peter Lansink, Karin vd Wel, Silvia Piest, Joke Knol, Karin Beers, Peter Buisman, Jaap vd Neut etcetc. Leraren: natuurlijk (Jacob) van der Wolde en de Leeuw (Leeuwtje).

2002, Robert

Zoenen met meisjes (o.a. Carla...

Zoenen met meisjes (o.a. Carla Titsing, Suzan Blok, Sidonie Klabou, Ineke Brouwer..) vrijdagmiddag bij de Vanekersloot...Peukie....Schoolvoetbal(met Jacob "van Gaal" van der Wolde....Ponypark Slagharen...lekker ruzie maken met de Bonifatiusschool....honingdropjes kopen, op het winkelcentrum Deppenbroek, voor meneer De Leeuw (tijdens de les n.b.) ach, wat was het leuk....

2002, Deleted
?