de noorderschool

grote houtweg 180 in Beverwijk, ( Toon op kaart )

185 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de noorderschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de noorderschool foto

Op de noorderschool vind je 56 klassenfoto’s en 185 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hoi ik kan mij al de leraren nog herinneren en vooral meneer neele omdat hij vond dat ik mooi kon schrijven en dat erna en ik onafscheidelijk waren tot aan de vierde klas want erna bleef zitten en dat vond ik vreselijk toe werd astrid peperkamp mijn beste

hoi ik kan mij al de leraren nog herinneren en vooral meneer neele omdat hij vond dat ik mooi kon schrijven en dat erna en ik onafscheidelijk waren tot aan de vierde klas want erna bleef zitten en dat vond ik vreselijk toe werd astrid peperkamp mijn beste vriendin en ik ging vaak om met irma van der elzen die helaas is overleden.Verder kan ik mij herinneren dat ik niet z'n opvallend meisje was in de klas eerder nog terug getrokken maar dat wil niet zeggen dat ik het niet naar mijn zin heb gehad want ik heb op de noorderschool een hele fijne tijd gehad

de noorderschool, 1972

Ik zat in de klas bij o.

Ik zat in de klas bij o.a juf Natte, meester Wortman, meester konig. Ik zou het leuk vinden met andere leerlingen uit deze periode herinneringen op te halen en weten hoe het nu met ze gaat.

de noorderschool, 1959

Juffr.

Juffr. Natte herinner ik me vaag van de kleuterschool? Was het Kennemerplein daar vlakbij, waar soms een groot circus was.

de noorderschool, 1956

?