De Noorderhoek

A.J. van Reststraat in Poeldijk, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Noorderhoek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Noorderhoek foto

Op De Noorderhoek vind je 51 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete leraar was meneer Frazer.

Favoriete leraar was meneer Frazer......we hebben zelfs een keer bij hem gelogeerd. Degene die we het meest in de maling namen waren meneer Moerkens en juffr Peeters. Meneer Wensveen was de directeur Ook de schoolkampen waren ieder jaar een groot feest. Ik heb in de klas gezeten met onder meer Elly Verbeek en ik heb een hele leuke tijd gehad. Ik heb ondertussen ook wat foto's geplaatst

De Noorderhoek, 1972

Ik herinner me meneer Lammers.

Ik herinner me meneer Lammers..de muziekleraar..meneer de Bruin, leraar Engels die mij altijd 'zijn sterretje' noemde. Maar ook juffrouw Grootscholten (juf pis ) herinner ik me nog..ze rook er altijd heel erg naar. De rest ga ik ffies opzoeken want ik weet het zo gauw niet meer. Mijn rapporten en foto's heb ik nog wel, die zal ik eerdaags ook plaatsen.

De Noorderhoek, 1967

Ja ik ken ze nog hoor.

Ja ik ken ze nog hoor... Zuster Paulo, en wat dacht je van zuster Generosa.. pffffff dat was me ereen zeg::)) met die naailessen, en dan hadden we voor huishoudelijk werk en koken.. ja haar naam is me ontschoten maar ze kwam uit Friesland ofzo.. wij hadden een hele grote klas, veel uit Naaldwijk, Ria van de Ende, Coby Enthoven, Coby van Geest, Paula van de Hoeven, en wij maar "fietsen naar de Poelek.. en vaak bij bakker van de Sande een Mars kopen of een patatje Met" in de snackbar!!!!!!!

De Noorderhoek, 1954