De Noorderborch

Havezathe 99 in Almelo, ( Toon op kaart )

100 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Noorderborch, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Noorderborch foto

Op De Noorderborch vind je 2 klassenfoto’s en 100 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen heette deze school nog "De Hobbitstee" Altijd verkeerd uitgesproken met sporttoernooien:0).

Toen heette deze school nog "De Hobbitstee" Altijd verkeerd uitgesproken met sporttoernooien:0).Kan me uiteraard nog een heleboel mensen herinneren. En Juf Suze, die me leerde schilderen.

De Noorderborch, 1989

Meneer van Noordt was toen directeur van deze school en tevens ook leraar van de 6de klas.

Meneer van Noordt was toen directeur van deze school en tevens ook leraar van de 6de klas...Had veel ruzie op school, veel gevochten, was net een jongen altijd. Ken nog wat klasgenootjes bij naam: Karin Gasthuis, Lianne ?, Bjorn ?, en ben altijd vriendin gebleven met Angela...Ben erg benieuwd of er iemand reageert, zou het erg leuk vinden, groetjes van Miranda Meyer..XXX Tja..heb net Rob Berxks gesproken,en dat was lachen,we zijn van plan een reünie te organiseren, laat ff weten of jebij ons in de klas hebt gezeten, om onze speurtocht iets te vergemakkelijken..Groetjes van Miranda Meyer..x

De Noorderborch, 1974

Leuke tijd, al was het wel wat kort.

Leuke tijd, al was het wel wat kort. We zijn in 1987 namelijk verhuist naar Rijnsburg en daar heb ik me basisschool verder afgemaakt. Als ik dus deze school had afgemaakt dan was mijn eindjaar 1991 geweest.

De Noorderborch, 1983