De Nieuwburgh OBS (later de Zes Wielen)

Munnikenweg 18 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

198 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Nieuwburgh OBS (later de Zes Wielen), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Nieuwburgh OBS (later de Zes Wielen) foto

Op De Nieuwburgh OBS (later de Zes Wielen) vind je 46 klassenfoto’s en 198 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wat mij het meest is bij gebleven is de gezelligheid van deze school.

wat mij het meest is bij gebleven is de gezelligheid van deze school.in de eerste klas juf Waard,zij nam af en toe haar hondje Woellie mee naar school. en natuurlijk meester Klunder wat een ontzettend lieve man was dat zeg. Dikke tranen gehuild bij het afscheid. Nu zit alleen mijn jongste nog op de Zes Wielen zoals de school nu heet.

De Nieuwburgh OBS (later de..., 1975

Tot de 3e klas gezeten, toen verhuisd.

Tot de 3e klas gezeten, toen verhuisd. Ik vergeet juf Annelies nooit :-)

De Nieuwburgh OBS (later de..., 1981

Ik vond het hier heerlijk op school mijn neefjes en nichtjes zaten hier ook op school en ik zat ermee in de klas dat was dus hardstikke leuk zoals suzan snijder en martijn snijder ik zal er nog een paar noemen bij wie ik in de klas zat maar ik weet alle

Ik vond het hier heerlijk op school mijn neefjes en nichtjes zaten hier ook op school en ik zat ermee in de klas dat was dus hardstikke leuk zoals suzan snijder en martijn snijder ik zal er nog een paar noemen bij wie ik in de klas zat maar ik weet alleen maar voornamen van de meeste dennis, jasper,ronnie, nico kuys, liesbeth,leoni,nina,chantal broersma heb ik ook altijd erg mee gelachen,sabrina de eeuwige michael jacksonfan, vincent (rood haar),jeroen paardekoper (klein mannetje ,rebecca kwam uit curacao,en dat was het wel zon beetje denk ik qua klasgenoten ik heb bij juf carolien gezeten meester paul heb ik ook gehad in de 5e klas. en juf annemarie was heel erg streng ik meen dat ze zo heette zij was op een gegeven moment directrice en gaf elke week een hulp uurtje voor bijv rekenen nou je vond het niet leuk als je daar heen moest vincent is toen nog eens een keer huilend uit de klas gelopen daar.maar ze was wel goed dat wel....

De Nieuwburgh OBS (later de..., 1986

?