de Morgenster

Busken Huetlaan 4 in Harderwijk, ( Toon op kaart )

137 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Morgenster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Morgenster foto

Op de Morgenster vind je 12 klassenfoto’s en 137 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hierbij wil ik dhr Aalderink uit Harderwijk even aan de schandpaal nagelen: dankzij zijn absoluut beroerde manier van lesgeven zijn er complete jaargangen leerlingen totaal onvoorbereid op het middelbaar onderwijs gedumpt.

Hierbij wil ik dhr Aalderink uit Harderwijk even aan de schandpaal nagelen: dankzij zijn absoluut beroerde manier van lesgeven zijn er complete jaargangen leerlingen totaal onvoorbereid op het middelbaar onderwijs gedumpt. Tevens is het een hufter die kinderen bewust voortrok of ze de grond in stampte. Dankzij hem heb ik een jaar lang geen les gekregen maar ben ik ELKE DAG het schoolplein opgetrapt om schoon te maken. Meester Kwast was dan wel streng, maar hij heeft tenminste wel eens het pesten in de klas aangepakt. En bij meneer Dijkstra verveelde je je nooit.

de Morgenster, 1979

ofschoon het hierboven gepubliceerde ietwat aan de harde kant is, klopt dat met de voorberieding middelbaar onderwijs.

ofschoon het hierboven gepubliceerde ietwat aan de harde kant is, klopt dat met de voorberieding middelbaar onderwijs. meester kwast was mijn minst favoriete. erg ouderwets. meester dijkstra mijn absolute lievelingsmeester. maar hij was wel 'rood' hoor! en dat mocht niet...

de Morgenster, 1974

Zal de lantarenpaal nooit vergeten waar ik tegenaan liep met mijn hoofd, het bloed spoot eruit.

Zal de lantarenpaal nooit vergeten waar ik tegenaan liep met mijn hoofd, het bloed spoot eruit. En dan de volgende dag voor de klas uitleggen wat er gebeurd was...

de Morgenster, 1973

?