De Morgenster

Glorie van Holland 28 in Geldermalsen, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Morgenster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Morgenster foto

Op De Morgenster vind je 1 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam zijn met mijn broerje Nico na de Morgenster nadat we het eerst na onze verhuizing van Vianen naar Deil hadden geprobeerd op de basisschool van Deil wat geen succes was! De Morgenster was meteen tof en ik had direct veel vriendjes en vriendinnetjes

Ik kwam zijn met mijn broerje Nico na de Morgenster nadat we het eerst na onze verhuizing van Vianen naar Deil hadden geprobeerd op de basisschool van Deil wat geen succes was! De Morgenster was meteen tof en ik had direct veel vriendjes en vriendinnetjes. Wat me bij staat is het voetballen. We wonnen veel tournooien. Mede dankzij Marjan Heinen, en Evelien en natuurlijk alle andere talenten. Ook kan ik me nog herinneren dat na een vechtpartijtje met een jongen die mijn broertje lastigviel, alle jongens verkering met mij wilde! Dat was nog eens tof! hahahaha.

De Morgenster, 1987

De start in deze compleet nieuwe school meegemaakt In de groep Stekelnoot een geweldige tijd gehad in de driejarige bovenbouwstamgroep.

De start in deze compleet nieuwe school meegemaakt In de groep Stekelnoot een geweldige tijd gehad in de driejarige bovenbouwstamgroep. Een fijne school met een prima team. Zorgcoördinator en adjunct-directeur geweest. De slotvieringen zal ik nooit vergeten. Het afscheid trouwens ook niet.

De Morgenster, 1985

T' was best een oud gebouw, waar ik toen zat.

T' was best een oud gebouw, waar ik toen zat. We zaten met 3 klassen in 1! En tja, hier heb ik blokfluit leren spelen...

De Morgenster, 1985

?