De Morgenster

Eenhoornstraat 8 in IJmuiden, ( Toon op kaart )

24 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Morgenster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 24

Op De Morgenster vind je 4 klassenfoto’s en 24 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 15

2 jaar geleden nog reunie gehad was hartstikke leuk georganiseerd door Patricia Vreugdenhil.

2 jaar geleden nog reunie gehad was hartstikke leuk georganiseerd door Patricia Vreugdenhil. Vriendinnen van mij waren toen Sandra de Vries en Monique Verschoor. Leraren waren, Dhr Borst, Marjan Verbaas, Juf Vinke, Pieter Hogedoorn, Gert-Jan Brandenburg was leuke tijd op de morgenster

2003, Deleted

Maar kort op de morgenster gezeten.

Maar kort op de morgenster gezeten. We gingen na de tweede klas samen met de Bethlehem. Ik kan me meester Hoogenhout en juf Marjo van het Huis herinneren.

2003, Deleted

Marcel Geijteman die wel uit het raam durfde te klimmen toen meester Borst aan de telefoon was en Leon die wel even Marcel zijn sloffen naar hem toe wilde gooien toen hij buiten was.

Marcel Geijteman die wel uit het raam durfde te klimmen toen meester Borst aan de telefoon was en Leon die wel even Marcel zijn sloffen naar hem toe wilde gooien toen hij buiten was. Dwars door het raam !! Wat was Borst weer rood.

2003, Richard
?