De Morgenster

Draco 69 in Hoogeveen, ( Toon op kaart )

76 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Morgenster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Morgenster foto

Op De Morgenster vind je 9 klassenfoto’s en 76 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me meester Galema en meester Tilstra nog goed herinneren, heb een hele leuke tijd gehad op deze school.

Ik kan me meester Galema en meester Tilstra nog goed herinneren, heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Ik ben nu getrouwd en zwanger van mijn eerste kindje die in augustus komt! Ik werk bij de N.S en dat is echt heel erg leuk. Ben benieuwd of ik oude klasgenoten "tegen' kom!

De Morgenster, 1985

toen ik op deze school zat hete het nog de komeet.

toen ik op deze school zat hete het nog de komeet. later is het de morgenster geworden en zijn ze van pand verwisseld. mijn broertje en mijn zusjes hebben nog wel op de morgen ster gezeten. ik vind het reuze jammer dat het school gebouw van de komeet er niet meer staat.

De Morgenster, 1986

Ik zat ook op deze school.

Ik zat ook op deze school. Toen heette het nog de Komeet, en zat deze aan de Kometen laan. Was een hele gezellige school. Ik ben verhuisd toen ze besloten hadden om onze school samen te voegen met de Bellatrix. (De bellaflikkers zoals wij ze noemden). Jammer dat dat zo moest, want daardoor is onze school nu onderuit gehaald.. afgebroken... *snif*

De Morgenster, 1989

?