De Mollenhut (of Tweede Nijmeegse School voor Beroepsonderwijs)

Krekelstraat in Nijmegen, ( Toon op kaart )

149 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Mollenhut (of Tweede Nijmeegse School voor Beroepsonderwijs), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Mollenhut (of Tweede Nijmeegse School voor Beroepsonderwijs) foto

Op De Mollenhut (of Tweede Nijmeegse School voor Beroepsonderwijs) vind je 42 klassenfoto’s en 149 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb drie jaar op deze school gezeten, de namen die ik me nog goed kan herrinneren zijn: Sabire Arslan, Jaquie van Benthem, Bianca Zimmerman, Bianca van Raay, Jaqueline Kersten, Karin Kuipers, Brigitte van Zanten, Daniela Hetharia en Rachel Gommers.

Ik heb drie jaar op deze school gezeten, de namen die ik me nog goed kan herrinneren zijn: Sabire Arslan, Jaquie van Benthem, Bianca Zimmerman, Bianca van Raay, Jaqueline Kersten, Karin Kuipers, Brigitte van Zanten, Daniela Hetharia en Rachel Gommers. Van de leraren ken ik alleen 'Smitje' de gymleraar nog en juffrouw Kortenbosch van huishoudkunde, andere namen zijn allemaal verdwenen :-) Ken je me? Dan zou ik het leuk vinden als je me schrijft op bianca at edenet punt nederland (e-mail adressen zijn officieel niet toegestaan, vandaar het atje, alles moet aan elkaar getypt worden)

De Mollenhut (of Tweede Nij..., 1984

zat hier voor de opleiding sectretaiell van het k.

zat hier voor de opleiding sectretaiell van het k.m.b.o kon altijd heel goed overweg met meneer v.d.laan

De Mollenhut (of Tweede Nij..., 1987

veel lol gehad daar vaak bij de direkteur gezten wel elke les en ben na twee jaar eraf getrapt en toen naar de sprong gegaan ik hoop dat iemand mij kent en volgens mij ken ik jou bianca looyschelder.

veel lol gehad daar vaak bij de direkteur gezten wel elke les en ben na twee jaar eraf getrapt en toen naar de sprong gegaan ik hoop dat iemand mij kent en volgens mij ken ik jou bianca looyschelder

De Mollenhut (of Tweede Nij..., 1983

?