De Molenwiek

Molenweg 1 A in Mijnsheerenland, ( Toon op kaart )

221 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Molenwiek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Molenwiek foto

Op De Molenwiek vind je 22 klassenfoto’s en 221 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

na school in de zomer naar t strandje gaan.

na school in de zomer naar t strandje gaan..hutten bouwen in et park en op school wat de leukste herinnering juffie elly heb een onwijs leuke tijd gehad daar op school(al waren et maar 3 jaartjes)

De Molenwiek, 1990

Begonnen bij juffrouw de Waal in de oude 'School met de Bijbel' halverwege het jaar werden we verhuisd naar de toen net nieuwe Molenwiek.

Begonnen bij juffrouw de Waal in de oude 'School met de Bijbel' halverwege het jaar werden we verhuisd naar de toen net nieuwe Molenwiek. Daarna heel eventjes juffrouw Piket gehad. Zij werd vervangen door juffrouw Ywema-Naaktgeboren (snel vergeten!), twee jaar bij meester Verschoor (Boef Wouter). Daarna meester Quartel (de rooie verfkwast), waar ik persoonlijk goede herinneringen aan heb. Het laatste jaar bij meester Kleij. Om nooit meer te vergeten: de vreselijke weeksluitingen...

De Molenwiek, 1967

Vooral de crea-middagen, weeksluitingen en projecten.

Vooral de crea-middagen, weeksluitingen en projecten. Schaatsen op de Binnenmaas of het natekenen van de molen bij het recreatieoord.

De Molenwiek, 1979

?