De Molengang

Windmolen 2 4 in Heerhugowaard, ( Toon op kaart )

115 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Molengang, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Molengang foto

Op De Molengang vind je 21 klassenfoto’s en 115 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke herinneringen: Op kamp naar Bakkum en Groet/Camperduin (ik reed laatst nog langs de kampeerboerderij!), de stuurkar :P, Meester Hans, Meester Henk, een van de 3 hoofdrollen in 't eindtoneelstuk ;).

Leuke herinneringen: Op kamp naar Bakkum en Groet/Camperduin (ik reed laatst nog langs de kampeerboerderij!), de stuurkar :P, Meester Hans, Meester Henk, een van de 3 hoofdrollen in 't eindtoneelstuk ;)

De Molengang, 1984

wel een leuke tijd gehad, wij kwamen met een groepje van de bonkelaar af omdat die gesloten moest worden.

wel een leuke tijd gehad, wij kwamen met een groepje van de bonkelaar af omdat die gesloten moest worden. meelen? judithisgek84 bij die ene

De Molengang, 1993

In de pauze met Joerie in de stuurkar het schoolplein over racen.

In de pauze met Joerie in de stuurkar het schoolplein over racen. Stelling kaarten. Kartonnen Computers knutselen met Irmen. Weeksluiting met playback of poppekast met Jorrick. Samen met andere groepen zingen in de gymzaal. En "teatime" ons schoolverlaterstoneelstuk. Ik wil binnenkort nog wat klassefoto's gaan uploaden.

De Molengang, 1980

?