De Meridiaan

Valenciadreef 6 8 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

130 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Meridiaan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Meridiaan foto

Op De Meridiaan vind je 22 klassenfoto’s en 130 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Die enge meester Hans Swartjes.

Die enge meester Hans Swartjes. Met die gluiperige oogjes vanachter zijn jampotglazen. Hij stopte leerlingen onder zijn bureau en achter het bord en hij stookte de klas tegen leerlingen op. Hij is oneervol ontslagen.

De Meridiaan, 1984

nou niet eg fijne maar wel 1 hele leuke: we hadden een vervangende leraar (Vermeulen ofzo) want meneer van der linde was ziek.

nou niet eg fijne maar wel 1 hele leuke: we hadden een vervangende leraar (Vermeulen ofzo) want meneer van der linde was ziek. en omdat hij geen les kon geven zijn we met een paar mensen gewoon nie meer naar school gegaan joh!!

De Meridiaan, 1991

volgens mij heette die meester de zwart inplaats van zwartjes de hoofd meester heette toen van ierland en na hem kwam anette ofzo dat was ook zon eng mens.

volgens mij heette die meester de zwart inplaats van zwartjes de hoofd meester heette toen van ierland en na hem kwam anette ofzo dat was ook zon eng mens

De Meridiaan, 1983

?