De Merenwyk

Valkenpad 1 in Leiden, ( Toon op kaart )

82 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Merenwyk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Merenwyk foto

Op De Merenwyk vind je 24 klassenfoto’s en 82 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Slegtenhorst en meester Bakker.

Meester Slegtenhorst en meester Bakker

De Merenwyk, 1975

Voorheen was deze school: de "waterhoen" (Rooms-katholiek) en de "openbare school" en de laatste was christerlijk.

Voorheen was deze school: de "waterhoen" (Rooms-katholiek) en de "openbare school" en de laatste was christerlijk. Later werden deze 3 samengevoegd wegens tekorten aan leerlingen op de waterhhoen en de christelijke. Ik zat op de waterhoen, kan me juf Ruiters en meneer zandvliet goed herrineren. Mijn broertje (Vikash Ramasray) en neef(Dennis Mahesh) zaten op de openbare school.

De Merenwyk, 1979

Bedankt voor je***** Robert! Volgens mij hebben wij inderdaad bij elkaar in de klas gezeten.

Bedankt voor je***** Robert! Volgens mij hebben wij inderdaad bij elkaar in de klas gezeten. Als ik me je goed herinner was jij trombonist bij K&G en woonde je destijds ergens in de ....rode. Lang geleden. Leuke tijd gehad. Les gekregen van o.a. Bakker en de Indonesische lerares die jij bedoelt John was Schwidder. We zijn nog met de hele klas bij haar thuis geweest toen ze afscheid nam. Ik kan me nog herinneren dat we in de tweede of derde in de aula leskregen. Samen met John Daalmeijer zat ik achterin de klas waar we wat schoolbankjes "gesloopt" hebben. Andere namen naast die van Rocco en Rozalien; Ronald Sedney, Hans, Richard, Thomas, Saskia.

De Merenwyk, 1973

?