De Meerpaal

Broekplein 5 in Leiden, ( Toon op kaart )

188 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Meerpaal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Meerpaal foto

Op De Meerpaal vind je 15 klassenfoto’s en 188 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Lijkt me leuk om te weten hoe het met iedereen gaat bij wie ik in de klas heb gezeten,ik was verbrand toen ik 6 jaar was omdat ik een pan soep over me heen kreeg,en toen heb ik van alle klasgenootjes een mooi boekje geregen met tekeningen en verhaaltjes,

Lijkt me leuk om te weten hoe het met iedereen gaat bij wie ik in de klas heb gezeten,ik was verbrand toen ik 6 jaar was omdat ik een pan soep over me heen kreeg,en toen heb ik van alle klasgenootjes een mooi boekje geregen met tekeningen en verhaaltjes, dat boekje heb ik nog steeds..

De Meerpaal, 1982

6 leuke jaren op de Meerpaal.

6 leuke jaren op de Meerpaal. Meester Rijn van Dijk in de 6e klas naar Malmesbury, Engeland geweest. Leuk dat er zoveel bekende namen hier voorkomen. Rudyard, Mila, Antoinette, Arno en natuurlijk meester Rijn, erg leuk!

De Meerpaal, 1980

Meester Boot in de derde klas.

Meester Boot in de derde klas. Het kamp ergens bij Ermelo een paar weken voordat ik naar Ede ging (moest) verhuizen. Erg leuke herinneringen aan deze school. Ook omdat je tijdens het leerproces zelf je tempo bepaalde. Boeken lezen uit de zesde klas was geen probleem.

De Meerpaal, 1977

?