"De Meent"

Korte Meentweg 13 in Woerdense Verlaat, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van "De Meent", blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

"De Meent" foto

Op "De Meent" vind je 18 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voetballen met een tennisbal op de speelplaats.

Voetballen met een tennisbal op de speelplaats. Het hanteren van de 2de wereld oorlog spullen uit de glazen vitrine kast wanneer meester Goedhart uit de klas was! (altijd iemand op de uitkijk om te zien of hij terug kwam door de gang!). Meester Zweers (Frans in de vierde: Papa fumes une pipe! Le cheval est dans le champ..etc!). Naar de bruiloft van meester Bouwman en juf van Elk in Woerden! Met kerst een kerst boek (geschreven door meester Goedhart zelf!), en iedere maandag een psalm dat zondag avond laat nog geleerd moest worden, waardoor zondag avond meestal een hel werd... Wanneer is de naam "School met de Biibel" veranderd in "de Meent"??

"De Meent", 1965

Natuurlijk herinner ik de direkteur dhr.

Natuurlijk herinner ik de direkteur dhr. Bouman zijn vrouw, meester Zweers. Juf Immerzeel volgens mij ook meester Nap Juf 1e klas ik kan mij alleen herinneren dat zij in een Kever reed.

"De Meent", 1967

Meester Bouwman en zijn vrouw.

Meester Bouwman en zijn vrouw. en de ronde muurtjes op het schoolplein, waar ik een gat in mijn hoofd viel, zal ik nooit vergeten.

"De Meent", 1966

?