De Meent

Vreeswijkpad 9 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

287 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Meent, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Meent foto

Op De Meent vind je 65 klassenfoto’s en 287 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

kut school.

kut school

De Meent, 1980

Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten, bij Agnes van Feggelen.

Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten, bij Agnes van Feggelen. De hoofdonderwijzer was toen Eric Bodar. Ik herinner me nog wel een aantal klasgenoten, zoals Jos Stoffel, Amanda Smakman en Astrid Westerdaal. Ik ben benieuwd hoe het met hen gaat.

De Meent, 1981

NICOLE EN RINA Dol LEES FF !!!Duffe meester dirk Hoofdmeester Eric bodar.

NICOLE EN RINA Dol LEES FF !!!Duffe meester dirk Hoofdmeester Eric bodar.En Maria Bark waar ik bij in de klas heb gezeten.ALEX_VAN_DONGEN....HoT.... MAIL .COM......EMAIL ME.....of voeg me toe op M...S...N .Heee nicole alles goed met jou ?leuk om ook weer eens wat van jou te zien....mijn mail adres staat er bij dus lijkt me leuk om je weer eens te spreken.En hoe is het met Rina Dol/Drieling ??? jammer dat er geen foto bij staat.Als iedereen nou zijn email adres in het verhaal achter laat dan kunnen we elkaar nog eens spreken.zet je email adres net zo neer als mij.....want schoolbank haalt het anders weer weg.

De Meent, 1978

?