De Meander

Epe 83 in Assen, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Meander, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Meander foto

Op De Meander vind je 8 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen destijds heette het ' De Baander'.

Toen destijds heette het ' De Baander'. Leuke school waar de tijd voor je werdt genomen. Ik zat o.a. in de klas bij; Gerina Maarhuis, Roelof Klaucke, Mirjam Sellis, Bastiaan Veldman, Angelique Ensing, Marco Olijve, Martijn Lukken,George Koekoek, Pascal van Zomeren, Ralph v.d. Veen, Boris Klok en Bastiaan Hiemstra (beide helaas al overleden) Ik heb les gehad van: Juf Knobbe, men. Keizer, Men. Bartelds, juf Greving, Juf v.d Veen, men. Knol. Ik was vaak bij Joke Geertsma, Mirjam Sellis, Gerina Maarhuis. In 1986 werden we kampioen van Drenthe met schoolkorfbal!!!! Je ging met je "team" de hele school door om de beker te laten zien. Andere herinneringen; langlaufen in het Lariksbos, sportdagen, ruilmiddagen op school (je mocht speelgoed meenemen en onderling gaan ruilen, net een soort rommelmarkt! Heel leuk.), Kerstmaaltijden, toneelstukjes (Pietje Puk!!), jongens-meisjespakkertje, slagbal op het grote veld in het Lariksbos, schoolkamp naar wateren(was die zwerver nou echt???), teveel herinneringen om op te noemen! Op onze allerlaatse schooldag zijn we met de beide klassen een dagje naar Schiermonnikoog geweest en daarna in Assen naar de chinees (achter de Hema). S'avonds was er op school een groot afscheidsfeest, waarbij iedereen om de beurt naar voren werd geroepen en waar je meester of juf, in mijn geval meneer Knol, een leuk verhaaltje over je vertelde.

De Meander, 1983

leuke school toen nog de baander kwam altijd met het busje op school met george koekoek heleen meilof leuke klas nog steeds contact met evelien sikking en joke geertsma.

leuke school toen nog de baander kwam altijd met het busje op school met george koekoek heleen meilof leuke klas nog steeds contact met evelien sikking en joke geertsma

De Meander, 1984

was wel een leuke school !!!!!!!.

was wel een leuke school !!!!!!!

De Meander, 1997

?