De Marke

de Weegbree 21 in Gieten, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Marke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Marke foto

Op De Marke vind je 8 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Velen dachten dat ik voorgetrokken werd maar het tegenovergestelde was waar.

Velen dachten dat ik voorgetrokken werd maar het tegenovergestelde was waar.Klas 1/2 bij juf Wisselaar, 3/4 les gehad van meester Dijk, en klas 5/6 van mijn vader/meester Hoekstra.Wat moest ik zeggen: papa of meester. Weet nog de blokfluitlessen van meester Dijk, schoolkamp in klas 5/6 naar schiermonnikoog,de jongens sliepen aan de ene kant en de meiden aan de andere kant. Vlagveroveren in de duinen en spannende plannen maken om er 'snachts tussen uit te piepen maar toch niet echt durven. Slagbal tijdens de gymlessen, schaatsen op de ijsbaan in de winter. Leuke schooltijd gehad en vond een kleine klas van 6 meiden en 2 jongens wel gezellig.Op de eerste schooldag na de zomervakantie rennen naar binnen om een plekje te bemachtigen achter in de klas, want daar zou je de rest van het schooljaar blijven zitten, en vooraan zitten was niet een optie.Al met al weer eens leuk om aan terug te denken en zou het leuk vinden als er meer zich aanmelden en ook foto's van toen e/o nu er bij te plaatsen.Leuk om te weten hoe iedereen er tegenwoordig uitziet en hoe het met een ieder is vergaan.

De Marke, 1975

vooral veel oud klasgenoten: arjen knopper, pim woltjer, mijn neef frank, johan berghuis, ivo .

vooral veel oud klasgenoten: arjen knopper, pim woltjer, mijn neef frank, johan berghuis, ivo .... (kom ik nog wel op) lian alserda, tanja veldhuis, aly trul, jolanda vd vecht, anouchka lanting, jan tjitse veenstra, kees-jan vd boom, fokko huizinga en eh..??? waar zijn jullie trouwens allemaal????meester aldert dijk!!!! en juf bea!!!, juf carolien en meester hoekstra.

De Marke, 1983

Ik ben na groep 7 weg gegaan van De Marke omdat ik naar Aruba verhuisde.

Ik ben na groep 7 weg gegaan van De Marke omdat ik naar Aruba verhuisde. Heb erg goede herinneringen aan deze school :)

De Marke, 1990

?