Ontdek PLUS

De Marke

Bizetstraat 18 in Tubbergen, ( Toon op kaart )

85 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Marke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Marke foto

Op De Marke vind je 9 klassenfoto’s en 85 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Slecht 1 jaar op deze school gezeten, bij juffrouw Nater in de klas.

Slecht 1 jaar op deze school gezeten, bij juffrouw Nater in de klas. Ik dacht dat het in de 2e klas was. juffrouw Nater had toen de eerste drie klassen in haar lokaal en meester Drent de laatste 3 klassen. Een hele ervaring als Amsterdammer, maar een hele fijne ervaring.

De Marke, 1969

Ik heb de eerste drie jaar Juffrouw Nater gehad en daarna drie jaar Meneer Drent.

Ik heb de eerste drie jaar Juffrouw Nater gehad en daarna drie jaar Meneer Drent. Ik zat bij Janneke Bruggink, Dini Boers, Bertus en Bennie in de klas. En een groep hoger zat mijn neef Jan Hendriks en Nettie en Rudi Hoverstad. Ik zou graag met mensen uit mijn klas of klas hoger willen mailen.

De Marke, 1961

Ik heb de verhuizing meegemaakt naar de bizetstraat.

Ik heb de verhuizing meegemaakt naar de bizetstraat. Toen ik in de 1e klas zat hebben we gevierd dat de 100e leerling bij ons op school kwam. Ik heb les gehad van Juf van Bosheide, Jolanda Bullema, Ton van Huizen, Maarten Haalboom en Gert Regeling. In mijn klas zaten Alide Hans, Monique Groenhuizen, Feddo Jurrissen, Romke-Jan van Dijk, Maaike Norder, Angela Pape

De Marke, 1981