De Marke

Bosstraat 10 in Neede, ( Toon op kaart )

38 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Marke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Marke foto

Op De Marke vind je 2 klassenfoto’s en 38 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We hadden altijd 2 klassen in één lokaal.

We hadden altijd 2 klassen in één lokaal. Daardoor nam je al wat op voor het volgende jaar. Favoriete onderwijzer was voor mij Meneer Piers.Jarenlang stond hij bij ons voor de klas. Niet omdat ik bleef zitten maar hij ging dan met de klas mee.Hij deed vaak: wie het mooist kon zitten (armen over elkaar), mocht het eerst naar huis. Leuk: maandagmorgen drammen over het voetbal met o.a. Henk Hondelink (Potjan). De komst van Jan Joldersma was ook iets bijzonders: hij had nl. gevoetbald bij Sportclub Enschede en dat was toen wat. Ik heb zelf in de derde klas liefst 7 maanden in een herstellingsoord (soort vakantiekolonie) in Nunspeet gezeten. Daar ben ik echter wel weer volledig over heen gegroeid. Favoriete meisjes op school in de hogere klassen,en dan voor de jongens, waren Hennie Kleine en Jennie Veenstra.

De Marke, 1953

Er zijn zoveel leuke herinneringen voo rmij aan deze school.

Er zijn zoveel leuke herinneringen voo rmij aan deze school. Ik heb er van alles mee mogen maken en het was een mooie tijd uit mijn leventje.

De Marke, 1989

Twee jaar op deze school gezeten.

Twee jaar op deze school gezeten. Eerste jaar bij meester Piers. Denk wel dat ik iedere dag op de gang stond voor straf. Ben zelfs nog een keer over de knie gegaan bij hem. Laatse klas bij meester Boswinkel eigenlijk zonder problemen wel leuk.

De Marke, 1965

?