de Margrietschool

Bonifaciusstraat in Soest, ( Toon op kaart )

125 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Margrietschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Margrietschool foto

Op de Margrietschool vind je 40 klassenfoto’s en 125 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Zandbergen in de 3e klas las veel boeken (Alleen op de wereld, Abeltje,.

Juffrouw Zandbergen in de 3e klas las veel boeken (Alleen op de wereld, Abeltje,..) voor. Meester van Calck kwam in de 4e een proefles geven- zo van de kweekschool?- met zijn blokfluit probeerde hij ons een canon te leren. Als je aan Van Dalfsen (5e klas) vroeg wat je moest doen als je je werk af had, fluisterde hij in je oor: "Op je kop gaan staan en dubbeltjes poepen". Hij maakte met een schaarpunt altijd zijn nagels schoon. Op de gang staan was vooral leuk als er ook een paar uit de andere klassen stonden. Dan rolden we knikkers over naar elkaar door die grote hal. In het fietsenhok (rond, met een klein gat in het koepeldak) had een mooie akoustiek; daar jodelden wij als 6e klas-meisjes. In de pauzes 6e klas voetbalden we vaak. We hadden een meisjes voetbalelftal. Op woensdagmiddag trainde de oudere broer van (?)Maureen Oskam ons. toen we tegen het meisjeselftal van de (?) Min. De Visserschool speelden kwam meester Tichelaar kijken en ons aanmoedigen. Dat was toch wel fideel van hem.

de Margrietschool, 1965

voetballen schoolplein kattekwaad uithalen kampioen geworden met schoolvoetbal toppers, de zusjes de geus, inge wicherts en sylvia post.

voetballen schoolplein kattekwaad uithalen kampioen geworden met schoolvoetbal toppers, de zusjes de geus, inge wicherts en sylvia post

de Margrietschool, 1965

Het was maar 1 jaartje! Daarna ben ik naar de Minister de Visserschool gegaan.

Het was maar 1 jaartje! Daarna ben ik naar de Minister de Visserschool gegaan.

de Margrietschool, 1969

?