De Madelief (kleuterschool)

Vissschedijk in Almelo, ( Toon op kaart )

47 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Madelief (kleuterschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 47

Op De Madelief (kleuterschool) vind je 11 klassenfoto’s en 47 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 34

De leuke tafeltjes en stoeltje...

De leuke tafeltjes en stoeltjes waar je mee kon spelen (kreeg je bij de waspoeder, geloof Omo. De tweeling Simone en Pi****ijders. Namen van Juffen kan ik me helemaal niet herinneren net als de rest.

2003, Deleted

'Hard' en 'zacht' zand. Met je...

'Hard' en 'zacht' zand. Met je duim een gat maken in de klei en daar water in doen. Nog meer zand tijdens een schoolreisje naar de Beerze Bulten. Juf Berends.

2004, Lilian

ik zat 2 jaar op deze kleuters...

ik zat 2 jaar op deze kleuterschool. ik zat in de klas bij juf koster (later heette ze mw.tijhof meen ik). er was ook een juf. breider. ik was toen nog erg verlegen, dat is later wel overgegaan. bij mij in de klas zaten de volgende meisjes: alita bakker (woont nu in italië), immeke van leeuwen, anneke hagedoorn, gerdi meulenbeld, willemien rutgers v.d.loeff, de volgende jongens: chris ijdens, john gerdzen, rinus tieman, paul trebert, co v.d. laan, andre v.d.kolk, eugene v.d.horst enz.enz. heb erg goede herinneringen aan dit schooltje.

2004, Gerard
?