De Loopplank

van der Peijlstraat 1 in Terneuzen, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Loopplank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 46

Op De Loopplank vind je 2 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 41

Ik zat er samen met mijn tweel...

Ik zat er samen met mijn tweelingzus Nelleke. 1e Klas met juf. Versprille, vanaf 1e klas meneer de Groot en meneer Timmer. Handwerkles van juf Cato. Alle kinderen die er op school zaten, gingen ook naar het schippersinternaat Kon Juliana. Heb nog steeds veel contacten uit die tijd met diverse "schipperskinderen". Als je jarig was geweest mocht je bij mnr. De Groot en later bij mnr. Timmer friet of pannekoeken thuis eten. Note: Mijn zoon heeft les (gehad) van juf Helleke de Groot (is dochter van mnr. De Groot) in groep 4 van de Zuidlandschool.

2003, Sarina

De jaren bij meester Timmer wa...

De jaren bij meester Timmer waren de leukste. Na begonnen te zijn bij juf Versprille, meneer de Groot en meneer van Leeuwen

2003, Deleted

IK zat op het schippersinterna...

IK zat op het schippersinternaat. Mijn zus loes en mijn broertje cokkie zatten ook op deze school. Mijn beste vriend was dirk de jong met zijn zus annie heb ik nog verkering gehad.

2003, Peter
?