De Lisdodde

Ganzenveld 85 in Emmen, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Lisdodde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Lisdodde foto

Op De Lisdodde vind je 5 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Aan deze school heb ik echt supergoeie herinneringen, o.

Aan deze school heb ik echt supergoeie herinneringen, o.a. aan de musicals (met stagiar meester Maarten), de schoolkampen en de weekvieringen! Ik kwam hier toen de school startte, er zaten zelfs nog geen deuren in het gebouw! Samen met Frederik vormde ik de hele 6e groep vormde. Andere kinderen van de eerste lichting waren o.a. zus Mariska, Claudia, Jordi, Rina, Miriam, Arjan, Judith, Ramon, Steve, Ricardo, Tessa, Kirsten, Karin, Merith, Linda, Jesse, John, Erwin en Mark. Juffen en meesters die ik me zo nog kan herinneren zijn juf Susanne, juf Henny en meester Ben.

De Lisdodde, 1990

In het begin konden we met zijn alle in 1 klaslokaal was erg gezellig! heb er maar 2 jaar op school gezeten.

In het begin konden we met zijn alle in 1 klaslokaal was erg gezellig! heb er maar 2 jaar op school gezeten. We waren de eerste die de school verlieten

De Lisdodde, 1990

Ik ben nu 10 jaar en zit in gr.

Ik ben nu 10 jaar en zit in gr.7 bij juf Jannie en juf Kim. Ik hou niet van voetbal . En als laatste ik ben een beetje opgezet.

De Lisdodde, 2000

?