De Lipper

Lage Bothofstraat 341 in Enschede, ( Toon op kaart )

108 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Lipper, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Lipper foto

Op De Lipper vind je 18 klassenfoto’s en 108 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb bij toeval de klassefoto van klas 6 gevonden, ik herinner mij nog veel mijn klasgenootjes, sta er zelf jammer genoeg niet op, omdat ik toen ziek was.

Heb bij toeval de klassefoto van klas 6 gevonden, ik herinner mij nog veel mijn klasgenootjes, sta er zelf jammer genoeg niet op, omdat ik toen ziek was.Bij Elsje stond een vraagteken voor de achternaam, die achternaam is dus: v/d Veen. En bij Henriëtte moet Hofstee achter :-) Mis wel; Marianne Dove, Truus Oosterveld, Corrie Suiker. ik ben zelf in mei van dat schooljaar verhuisd en dus naar een andere school gegaan.

De Lipper, 1963

lessen van meneer tijion.

lessen van meneer tijion. voetballen met de maria gorettischool

De Lipper, 1965

De veele trap treden van de school de schoolbel in de hal .

De veele trap treden van de school de schoolbel in de hal .Eneen mooie jeugd toen die tijd .Heelaas gingen wij verhuizen ivm renovotie naar wesselerbrink.En ging ik de 6 klas van school. Ik had erge heimwee naar mijn schoolgenoten.Sandra deK,Trudy.T Sandra.K ,Crista.K .Doebar.Richard. gert vd L.Marcel. Sjaak. Mario.Edwin en nog veele namen die ik nog wel ken het lijkt me erg leuk om via deze weg eens weer wat te horen .Oja de school heete toen de tijd Lipperkerkschool met Dir,Dhr overijn,juf muis,tienhoven ,bruggert,zaalting, vogelzang. Tot hoors

De Lipper, 1974

?