de Lindenhoek

Lindenlaan in Amstelveen, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Lindenhoek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Lindenhoek foto

Op de Lindenhoek vind je 2 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de klas met Marga ter Haar die mij zei dat ik toch mijn haar niet durfde af te knippen, nou mooi wel dus.

In de klas met Marga ter Haar die mij zei dat ik toch mijn haar niet durfde af te knippen, nou mooi wel dus....en mooi scheef dus ook. Kon een paar dagen later wel bij sinterklaas komen om een en ander uit te leggen.

de Lindenhoek, 1965

Van de kleuterschool de Lindenhoek herinner ik me die lieve juffrouw Plaat en juffrouw de Klark, die ging trouwen en naar Engeland vertrok (dat was voor ons toen zo’n beetje aan de andere kant van de wereld).

Van de kleuterschool de Lindenhoek herinner ik me die lieve juffrouw Plaat en juffrouw de Klark, die ging trouwen en naar Engeland vertrok (dat was voor ons toen zo’n beetje aan de andere kant van de wereld). Veel spelen, met de karren buiten en in de zandbak, en binnen in de poppenhoek. En dan moest je werkjes doen; ik weet dat ik geen vlechtstrook meer kon zien! Namen die ik zo nog weet: Edwina van Leeuwen, Hanneke Doelman, José Roest, Judy de Bray, Marjolein van de Pol, Anja de Jong, Linda Kugel, Martin en Marijke de Jong (tweeling), Arie Kraan, Rein Horjus, Andy den Bloklander, Marcel Havermans, Olaf... Jongens, sorry als ik jullie namen verkeerd heb geschreven! Wat ik heel leuk vond is dat we zoveel liedjes leerden: Helikopter, helikopter, mag ik met je mee omhoog, Opa bakkebaard, etc.

de Lindenhoek, 1964

Er is maar een ding wat ik mij goed kan herinneren, er trouwde een juf, en alle meisjes droegen een sluiertje van gaas.

Er is maar een ding wat ik mij goed kan herinneren, er trouwde een juf, en alle meisjes droegen een sluiertje van gaas.

de Lindenhoek, 1966

?