de Lindegaerd

Pastoor Geelenplein 2 in Meerssen, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Lindegaerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Lindegaerd foto

Op de Lindegaerd vind je 1 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam uit het NOORDEN en zat als protestants meisje in die klas, klas 5.

Ik kwam uit het NOORDEN en zat als protestants meisje in die klas, klas 5. Het was er best wel leuk, maar mijn ouders beslisten anders, wij moesten naar Maastricht, naar de Nutsschool. Deze school heette toen nog Mariaschool en er was een Jozefschool voor de jongens! Dat was wel apart, want in Rheden hadden we al gemengde klassen.

de Lindegaerd, 1970

Favoriete herinneringen heb ik niet, toch wel in het bijzonder aan het hfd der school de heer Limpens, een geweldig mens en onderwijzer.

Favoriete herinneringen heb ik niet, toch wel in het bijzonder aan het hfd der school de heer Limpens, een geweldig mens en onderwijzer.

de Lindegaerd, 1950

Gewoon de basisschool in het dorp waar ik opgegroeid ben en tot mijn 24ste jaar heb gewoond.

Gewoon de basisschool in het dorp waar ik opgegroeid ben en tot mijn 24ste jaar heb gewoond. Veel leuke maar ook zat minder leuke en zelfs rottige ervaringen gehad, veel gepest tijdens en na schooltijd. Goede herinneringen aan Jos en Henk Palts, Hennie Janssen, Stefan Kerkhofs, Desiree Smeets, Martin Mulder.

de Lindegaerd, 1970

?