De Leygraaf

Zandstraat 44 in Belfeld, ( Toon op kaart )

80 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Leygraaf, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Leygraaf foto

Op De Leygraaf vind je 8 klassenfoto’s en 80 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam als 7 jarige in Belfeld wonen en belande toen in de tweede klas van de basisschool in de vijfde of zesde klas verhuisde de school naar het nieuwe gebouw aan de zandstraat de oude school werdt toen het bolveld.

Ik kwam als 7 jarige in Belfeld wonen en belande toen in de tweede klas van de basisschool in de vijfde of zesde klas verhuisde de school naar het nieuwe gebouw aan de zandstraat de oude school werdt toen het bolveld. Mensen die ik me nog goed herinner zijn Dhr. Begas, Dhr. Smits en van de leerlingen Wim Sieben, Wim Schouwenberg, Jac Smeets, Karin Seuren Fianne van Cleef, Karin Smitz

De Leygraaf, 1969

de bolveldschool verhuisde en werd de leijgraaf, daar heb ik klas 2 tot en met 6 afgemaakt, leuke tijd met goeie en leuke leraren.

de bolveldschool verhuisde en werd de leijgraaf, daar heb ik klas 2 tot en met 6 afgemaakt, leuke tijd met goeie en leuke leraren

De Leygraaf, 1967

hele leuk groep toen erg gezellige tijd.

hele leuk groep toen erg gezellige tijd

De Leygraaf, 1971

?