De Lange Wanden

Middenweg 11 in Vledder, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Lange Wanden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Lange Wanden foto

Op De Lange Wanden vind je 2 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1 jaar.

1 jaar. want toen ging het dicht ik heb er wel leren schaken we zaten veel in het bos en we hadden een schuttersput van 2 meter diep

De Lange Wanden, 1976

mijn grote vriendin was en is nog steeds jannie landkroon.

mijn grote vriendin was en is nog steeds jannie landkroon.verder zaten in mijn klas marietje roozendaal, geertje eleveld gineke bus jannie vos, eefje barelds marrie dolsma, verder van de jongens herinner ik mij,alco carolus,klaas duiven,luite haverman,jan frans, rikus schapelhouman,albert postma,popke oosterhof en de tweeling jan en trijntje veenstra,ja nog meer meisjes,jannie oosten, margriet schipper, tineke doornbos,joke lambechts,annie prikken en als ik mijn best doe zou ik nog meer namen kunnen noemen maar ik vind dit al een heel respectabel rijtje. Wat ik ook nog heel goed weet is dat we in de eerste klas begonnen bij juffrouw Andree Talens,in de derde en vierde klas kregen we les van meester Geert Bakker en daarna was er voor de vijfde en zesde klas meester Peter Kamphuis.

De Lange Wanden, 1954

Twee barakken waarvan 1 gedeelte ingericht was als klaslokaal en gymlokaal.

Twee barakken waarvan 1 gedeelte ingericht was als klaslokaal en gymlokaal. Kantine en gaarkeuken, corvee. In het midden een kippenren met kippen en pauwen. Leuke tijd gehad. Meneer Peer en Meneer en mevrouw Maas weet ik me nog te herinneren, maar er is bij mij erg veel verloren gegaan in de grijze massa.. ;-)Wie kan het voor me updaten?

De Lange Wanden, 1975