De Kringloop

Breezandpad 7 in Arnhem, ( Toon op kaart )

247 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kringloop, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kringloop foto

Op De Kringloop vind je 64 klassenfoto’s en 247 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat eerst op basisschool de poolster die helaas niet meer bestaat.

Ik zat eerst op basisschool de poolster die helaas niet meer bestaat. Daarna ben ik naar de Kringloop gegaan.

De Kringloop, 1991

Nu ik er zelf heb les gegeven kan ik niet meer zeggen dat het nog een leuke school is, maar toen ik erop zat heb ik het wel naar mijn zin gehad.

Nu ik er zelf heb les gegeven kan ik niet meer zeggen dat het nog een leuke school is, maar toen ik erop zat heb ik het wel naar mijn zin gehad. Mijn eerste echte vriendinnetje daar was Joyce Sluys (kzou der wel weer een keertje willen spreken) en later kwamen Rilaan, Desiree, Mirjam, Patricia enz.

De Kringloop, 1986

Leuke Herinneringen aan deze school.

Leuke Herinneringen aan deze school. Klasgenootjes als :Christa Gerritsen,Ginette Hafkamp,Jeroen Pennings,Martine Woudstra,Roland Wieland,Sven,Sonja ten Have,Rene en Emile,Marc en Hilco.en de leraren Meester Jos,Meester Willie, Jufrouw Ine.Zou wel weer eens in kontakt willen komen met de een of ander dus als je iets wil sturen het is basdeh dan het alom bekende hoofdletter 2 gevolgt door hete mail puntje com

De Kringloop, 1979

?