De Krijtmolen

Molenwijk 8 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

308 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Krijtmolen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Krijtmolen foto

Op De Krijtmolen vind je 80 klassenfoto’s en 308 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wouwwww, is dat schrikken , om mezelf terug te zien op oude klassenfoto,s.

wouwwww, is dat schrikken , om mezelf terug te zien op oude klassenfoto,s. Krijtmolen , ja dat was voor mij een leuke tijd....veel lol gehad met de meeste kinderen uit de klas. Van de leraren kon ik niet veel meer herinneren, maar nu ik dat zo terug lees komt er toch weer het een en ander naar boven. Leuk hoor. Erg leuk om al die bekende namen hier weer tegen te komen en te lezen hoe het met iedereen gaat.

De Krijtmolen, 1974

Onder de naam Febry Croese stond ik op deze school ingeschreven.

Onder de naam Febry Croese stond ik op deze school ingeschreven. Ik ben een reunie aan het organiseren en zoek de volgende mensen nog: Anouk Bleij (gevonden) Yvette van Wijnbergen (gevonden) Yvonne van Straaten Carl Bakker (gevonden) Irma Wilson (gevonden)

De Krijtmolen, 1977

leuk om steeds meer bekenden te zien! aan de krijtmolen heb ik alleen maar leuke herinneringen.

leuk om steeds meer bekenden te zien! aan de krijtmolen heb ik alleen maar leuke herinneringen. vriendinnetjes: jorissa, astrid, carla, janneke, nathalie. en ook van de andere groep herken ik nu mensen, zoals nicole krap! sta ik echt in je poeziealbum. wat leuk. ik heb nog een foto van ons tweetjes bij jou in de tuin. groet nathalie van me! en ik (ernatheys) zit bij *********.

De Krijtmolen, 1979