De Kosmos

Atmosfeerstraat (??) in Dordrecht, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kosmos, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kosmos foto

Op De Kosmos vind je 29 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Lijkt alweer zo lang geleden.

Lijkt alweer zo lang geleden. Ik weet wel dat ik het erg naar mijn zin had op de basisschool, met name groep 8 was leuk.

De Kosmos, 1981

Wat een leuke tijd was dit.

Wat een leuke tijd was dit. Natuurlijk herinner ik mij mevr. de Lange was een lieve juf! De schoolmusical en het kamp in klas zes waren de hoogte punten.En de postzegelverzamelclub met meneer dubbeldam daar vervalste we postzegels.

De Kosmos, 1982

Ik kan die school me nog heel goed herinneren.

Ik kan die school me nog heel goed herinneren.We woonden net in Nederland,ik en mijn zusje werden meteen op die school gedump.In begin werden we wel gepest door ons vlaamse accent maar later begonnen we ons aardig thuis te voelen. Ik kan me Emiel nog heel goed herinneren,die werd altijd gepest.Hij was ook echt het sulletje van de klas.Emiel kom ik vaak nog wel tegen,hij is echt niets veranderd.Hij kwam een keer met hele oude schoolfoto's van mij aanzetten in een restaurant waar hij werkte.Die wilde hij ff showen aan mijn vriend *Slik* hahaha.Mijn beste vriendin was Ilknur.Heb ik weer contact mee af en toe.Ze is nog steeds the same:)

De Kosmos, 1989

?