De Kooy

Pampasgras 12 in Spijkenisse, ( Toon op kaart )

138 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kooy, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kooy foto

Op De Kooy vind je 26 klassenfoto’s en 138 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Werkweek waar we samen met de kinderen een haai aan een grote zwarte boei zagen zwemmen.

Werkweek waar we samen met de kinderen een haai aan een grote zwarte boei zagen zwemmen. Het bleek een haai van de eigenaar van de strandtent te zijn. Hij speelde het verhaal prachtig mee. Hij vertelde de kinderen dat hij die haai vroeger had meegenomen uit de tropen. Het was toen nog een baby-haaitje.

De Kooy, 1982

Ik had het niet zo heel erg naar me zin op deze school.

Ik had het niet zo heel erg naar me zin op deze school.Ik kwam in 1996 in de klas bij juf annemie.Juf ursula heb ik gehad en juf lia.

De Kooy, 1997

In groep 1 en 2 zat ik bij Juf Annette in de klas, als kleuter was ik soms nogal eigenwijs.

In groep 1 en 2 zat ik bij Juf Annette in de klas, als kleuter was ik soms nogal eigenwijs. In groep 3 kwam ik bij juf Annemie in de klas, dat vond ik een heel leuk jaar. In groep 4 zat ik bij juffrouw Ursula en in groep 5 bij juffrouw Joan, groep 5 was één van de leukste jaren op school. Groep 6 kan ik me eigenlijk niet zoveel meer van herinneren. Groep 7 en 8 zat ik bij juffrouw Lia en groep 8 was ook wel één van de leukste jaren op school. De werkweken waren ook altijd heel gezellig. Als we de bus uitkwamen stormde iedereen meteen naar de zoldertrap, iedereen wilde namelijk op zolder slapen ;) De musical van groep 8 vond ik ook erg leuk om te doen.

De Kooy, 1993