De Kolk

Weereweg 32 34 in Lutjewinkel, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kolk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kolk foto

Op De Kolk vind je 23 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn favoriet leraren waren meneer de rooy en meneer hogendijk.

Mijn favoriet leraren waren meneer de rooy en meneer hogendijk. En wie kan mij vertellen waar Margreth Limmen woont, die zou ik graag nog een keer willen ontmoeten.

De Kolk, 1966

Geweldig leuke tijd met o.

Geweldig leuke tijd met o.a. Leo Halbersma, Wim Veldman, Henk Broekhuizen en Eric Retel, onder (hoofd)meester Scheepstra. Deze kwam, als ik het mij goed herinner, na de 'tiran' hoofdmeester Hoogendijk. Mijn jeugdliefde (=eerste verliefdheid en eerste zoen) was Astrid Dijkstra.

De Kolk, 1972

mijn vader was schoenmaker en moeders bracht ze bij de klanten eerst in winkel aan de dorpsstraat later aan de weere of wereweg tegenover de school mijn moeder zat ook op de zangver.

mijn vader was schoenmaker en moeders bracht ze bij de klanten eerst in winkel aan de dorpsstraat later aan de weere of wereweg tegenover de school mijn moeder zat ook op de zangver.en de dochters van de bakker pasten op ook hebben ze meegeholpen met de doop van mijn zusjes in het witte kerkje in winkel ik was altijd martje van de schoenenfrik een van mijn vriendinntjes die ik mij herrinner was carla (door een Whiples ben ik veel kwijt) op de klassefoto zit ik tussen mijn 2 vriendinnen in dit was de eerste klas 1961/1962 helaas is carla ( haar opa had het vogelbos) veel te vroeg overleden doordat het huis waar mijn ouders woonden werd verkocht zijn mijn ouders weer naar winkel terug verhuist en reed ik met 1 van de leraressen mee in mei 1963 zijn mijn ouders ineens naar de zaanstreek verhuist en heb ik daardoor veel van mijn vriendinnen moeten missen je kon geeneens afscheid nemen met zijn allen naar de boerderij van 1 van ons met allemaal op de hooizolder

De Kolk, 1960

?