de Koedijkslanden

Gerard Doustraat 19 in Meppel, ( Toon op kaart )

242 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Koedijkslanden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Koedijkslanden foto

Op de Koedijkslanden vind je 39 klassenfoto’s en 242 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De kleuterschool met juf Boterman, juf Breider, daarna klas 1 en 2 met juf Seijdel.

De kleuterschool met juf Boterman, juf Breider, daarna klas 1 en 2 met juf Seijdel. De 3e klas bij Marius van Dijk. Daarna ben ik verhuist en naar een andere school gegaan.

de Koedijkslanden, 1978

Knikkeren in de pauze was echt geweldig, ik heb thuis nog een doos staan met 2000 knikkers! De schoolreis naar giethoorn is echt legendarisch.

Knikkeren in de pauze was echt geweldig, ik heb thuis nog een doos staan met 2000 knikkers! De schoolreis naar giethoorn is echt legendarisch. Nachtkoning geworden met Miranda Langeloo als nachtkoningin. Tja.... Miranda Langeloo was toen echt mijn favoriet.

de Koedijkslanden, 1980

Ik ben in 83 op deze school gekomen.

Ik ben in 83 op deze school gekomen. Mijn grote vriendin was toen Rinske Oldenburger, destijds is ze verhuisd naar (ik geloof) Utrecht, we zijn het contact verloren jammer genoeg. Meester Zweep, meester van Gunst, meerster van Dijk, juf Seidel (?) en juf Wieken, dat zijn nog namen die ik ken van die school. Een hele leuke tijd gehad op deze school geen slechte herrineringen aan dus

de Koedijkslanden, 1983

?