De Klipper

Kerkstraat 5 in Luttelgeest, ( Toon op kaart )

89 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Klipper, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Klipper foto

Op De Klipper vind je 21 klassenfoto’s en 89 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Historisch was de wedstrijd langzaamfietsen waarbij de hoofdprijs een rit in het zijspan van Meester Johan was, ik heb helaas nooit gewonnen.

Historisch was de wedstrijd langzaamfietsen waarbij de hoofdprijs een rit in het zijspan van Meester Johan was, ik heb helaas nooit gewonnen.

De Klipper, 1984

ik zat in de derde klas .

ik zat in de derde klas . ik herinner mij een juf , juf renee crebas .zij staat nog in mijn poezie album .namen ken ik eigenlijk niet meer .wat ik ook nog weet :iemand had met dierendag een poes mee genomen ,en een ander een hond ,je raad het al.....hond blaft ,kat in de boom .het heeft nog heel lang geduurd voordat de poes weer uit de boom was.raar ,maar dat is zo ongeveer het enige wat ik mij nog herinner .ik woonde toen in de meester.h.list straat .

De Klipper, 1976

Toen Jozefschool geheten Hiske Hilderink of Annemiek Wenting, hoe gaat het met jullie nu? Schaatsend over de beijzelde weg naar school, 1x in mijn leven gedaan.

Toen Jozefschool geheten Hiske Hilderink of Annemiek Wenting, hoe gaat het met jullie nu? Schaatsend over de beijzelde weg naar school, 1x in mijn leven gedaan

De Klipper, 1959

?