De Klimophoeve v KBSO

Hoefweg 49 in Bleiswijk, ( Toon op kaart )

95 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Klimophoeve v KBSO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 21
  • Schoolgenoten 95

Op De Klimophoeve v KBSO vind je 21 klassenfoto’s en 95 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 54

Klas 1 op de Wilibrordusschool...

Klas 1 op de Wilibrordusschool in Bergsenhoek Klas 2 -3 - 4 - 5 en 6 op de H Hartschool( nu Klimophoeve) daarna V.G.L.O. in Berkel, daarna Naaischool " " daarna Naaischool in Zoetermeer. Vervolgens R.K. Gezinszorgopleiding in Den Haag

2002, Miep

ik vond het gewoon een leuke s...

ik vond het gewoon een leuke school en kan me nog goed herinneren hoe juffrouw Poisz ging voorlezen, hoe Juffrouw Joke geen les kon geven, hoe meneer Oomes het hoofd van de school was, en dat Juffrouw Schippers de populaire kleuterklas juffrouw was.

2002, Deleted

Fijne school waar ik het prima...

Fijne school waar ik het prima naar mijn zin had. Ik was graag op school en had gelukkig een paar goede vrienden (Theo Rutten, Wim van Yperen, Koos Voorn e.v.a.) en Corrie Ammerlaan als vriendin. Inmiddels als (bijna-bejaarde) schrijver en onderwijsman werkzaam in Friesland (bereikbaar via *************** en nog soms terugdenkend aan de mooie dingen van toen als verstoppertje spelen bij bakkerij Ammerlaan, slootje springen, vlotje varen, tomaten gooien, brommertje opvoeren. Maar voor alle duidelijkheid: Ik was een rustige en oppassende brave jongen hoor!

2002, Deleted
?