de Klimop

Ter Apelkanaal Oost 113 A in Ter Apelkanaal, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Klimop, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Klimop foto

Op de Klimop vind je 17 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het aquarium in de gemeenschapsruimte! Schilderij maken eind groep 8! Sultana eten met Juf Swanie.

Het aquarium in de gemeenschapsruimte! Schilderij maken eind groep 8! Sultana eten met Juf Swanie. Ik zat bij Monique Schut, Heleen Strockmeijer, Giny Pronk, Annette Nieuwland, Lisette Kaspers, Roy Jansen, Martin de Vries, Bert Alting, René Stevens in de klas!

de Klimop, 1985

D'oale school, nu het dorpshuis van Ter Apelkanaal.

D'oale school, nu het dorpshuis van Ter Apelkanaal. Ik weet nog de verhuizing van de oude naar de nieuwe school achter "De Palm". De meesters die ik me zo nog kan herinneren: Van Rossum Alting Klok Juf Meta Juf Kaspers Dominee Kuilaart. Personen wat ik zo nog uit m'n hoofd weet: Jan Naaijer Will Hoitzing Bert Strockmijer Janet Kampioen Jannette Middelkamp Marianne Koch Herman Schoo Ik zal eens de oude klasse foto's weer op gaan zoeken en die inscannen. Mocht je deze foto's ook willen hebben email me maar ff dan, dan stuur ik ze. Groet'n Rene Potse

de Klimop, 1977

Ik heb alleen de kleuterklas en de eerste klas doorlopen, toen zijn wij, met de hele familie naar N.

Ik heb alleen de kleuterklas en de eerste klas doorlopen, toen zijn wij, met de hele familie naar N.H. vertrokken. Ik heug me wel het ons kent ons gevoel, en na het overlijden van mijn broertje, dat de hele school zo'n beetje op de begrafenis is geweest.Ook juf Klein en juf Kuipers en meester Klok hebben een goede herinnering achter gelaten. Enkele klas genoten zijn, Hilda en Thea stuurman, enne Gerda.

de Klimop, 1974

?