De Kleuterplaneet

Schorpioen 1 in Aalten, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kleuterplaneet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 32

Op De Kleuterplaneet vind je 4 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 24

Ik heb met heel veel plezier o...

Ik heb met heel veel plezier op de Kleuterplaneet gewerkt. Bijna vanaf het begin, de Kleuterplaneet bestond één jaar toen ik daar kwam werken, samen met Ina Baas uit Stadskanaal. Sigrid Houtsma was toen hoofdleidster. Het eerste jaar was er voor mijn groep nog geen klaslokaal en zaten we bij de Westerkerk in een gebouwtje. Die eerste groep heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik zou best iedereen nog eens willen zien. Ook zijn de musicals met de kinderen mij bij gebleven. Sneeuwwitje, de wolf en de 7 geitjes, Doornroosje en nog een aantal. En natuurlijk met Pasen een bloemetje brengen aan de bjaarden, die in de huizen naast de Kleuterplaneet stonden. Ik kom nog heel vaak in Aalten en vind het nog steeds raar om te zien dat er op de plek waar eens de school stond, nu huizen zijn gebouwd! Ik heb ontzettend veel foto's uit de begintijd van de Kleuterplaneet en ook nog van de openingsreceptie. Een reunie zou ik wel heel erg leuk vinden!!!

2003, Christie

Zachtzand en Hardzand verkopen...

Zachtzand en Hardzand verkopen ;-)))

2003, Bas

Mijn kleuterschoolliefde was G...

Mijn kleuterschoolliefde was Gert-Jan ter Heurne! Ook had ik hier een heel lief vriendinnetje: Caroline van Lochem. Zij verhuisde helaas na de kleuterschool naar Apeldoorn, waarna het contact verwaterde. Via de schoolbank hebben we nu weer contact met elkaar, superleuk!!

2003, Deleted
?