De Kleine Wereld

Rederijkerstraat 120 in Den Haag, ( Toon op kaart )

261 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kleine Wereld, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kleine Wereld foto

Op De Kleine Wereld vind je 36 klassenfoto’s en 261 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het heette toen nog dr.

Het heette toen nog dr. Mouton en het was in een (lees 1) woord fantastisch!

De Kleine Wereld, 1972

Hey, we kennen alles lezen(gratis!).

Hey, we kennen alles lezen(gratis!). Ik ken me nog herinneren op de gang had je zandbakken staan op poten en daar kon je graven etc en met van die plastic autootjes doorheen rijden ook binnen in het klaslokaal met blokken spelen en weer die plastic autootjes. Op een gegeven moment was ik die autootjes wel zat. Kwam die juf naar me toe en gaf me een bos sleutels. Ik naar buiten autootje gestart en blokkie moerwijk gemaakt.

De Kleine Wereld, 1970

Hallo, ik ben Lydia Batterman en heb op de Dr.

Hallo, ik ben Lydia Batterman en heb op de Dr. Moutonschool gezeten. Eerst zat ik in de Pieter Langendijkstraat op school, maar omdat ik verhuisde naar de Moerweg kwam ik in de 3e klas op de Dr. Mouton. Ik herinner me een houten noodgebouwtje. We hadden expressiemiddagen. Je kon dan bv. dansen, bij Onno Vlieger ('popcorn'), gutsen op linoleum, kleien enz. 't Was een hele leuke tijd. Met George Eernisse en Ronnie Oudshoorn en nog meer klasgenootjes op woensdagmiddag zwemmen in het Loevestein bad. Ik herinner me ook nog dat ik regelmatig ziek was. Vreselijke hoofdpijnen.........wat bleek.......had ik een bril nodig. Ja, en toen was er nog geen Hans Anders enz. Balen zeg !! kWas meteen niet meer zo popiejopie.....! Onze afscheidsmusical herinner ik me ook nog. 't Had iets met een wedstrijd te maken.De titel schiet me alleen zo gauw niet te binnen. Ik was samen met Linda Lievaart een zigeunerin (Anouschka of zoiets !) en je had 'Slager Baklap'. Een paar klasgenootjes die ik me nog herinner waren o.a. Sita Lantink (van maerlantlaan). Ik heb haar nog wel eens gezien op de basisschool van mijn dochter. Ze is geen steek veranderd. Esther Sairin was mijn 'harts'vriendinnetje (Soestdijksekade). Samen met Patty Warnau spelen op 'het kasteeltje' bij de Technische School. De clown van de klas: Johnny van Malsem. Krullebolletje Carin Vrolijk. Nog wat namen: Robert Hoornik, Benny Steynman, Leslie Hulsman(?), Cilla. Meester Beurskens: toffe peer. De direkteur heette Leenmans of zoiets.

De Kleine Wereld, 1974

?