Ontdek PLUS

de Klaverwoid

Beukenlaan 79 in Twisk, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Klaverwoid, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Klaverwoid foto

Op de Klaverwoid vind je 7 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

een hele boel jufvrouw rijnders mr jetsingga en eerst het school hoof vogels(nogal een ooren trekker) en natuurlijk mr brouwer(leter school hoof)en mr stoter.

een hele boel jufvrouw rijnders mr jetsingga en eerst het school hoof vogels(nogal een ooren trekker) en natuurlijk mr brouwer(leter school hoof)en mr stoter

de Klaverwoid, 1967

Mijn eerste baan kreeg ik in Twisk.

Mijn eerste baan kreeg ik in Twisk. Zo uit militaire dienst, naar de uitgebouwde hal van het knusse dorpje Twisk. mijn collega werd Tanja Link, [volgens mij werk zij daar nu anno 2003 nog] herinneringen aan die tijd zijn mij zeer dierbaar, op deze school heb ik het vak geleerd, van kleuterleider naar groep 4 en 5 later naar groep 3 en 4. na een jaar of 7 wilde ik naar de stad. Dat werd Purmerend. Een geweldig afscheidsfeest is er georganiseerd. Ik denk nog wel eens aan die veilige omgeving terug, zeker nu ik weet hoe de grote boze wereld in elkaar steekt

de Klaverwoid, 1983

Ik heb maar 3 jaar op deze school gezeten,maar het was een leuke tijd.

Ik heb maar 3 jaar op deze school gezeten,maar het was een leuke tijd.Oud klasgenoten waren:Christa Pril,Maarten Zijp,Boris Otte, Fred Hooiman,Jan Peter Stighter Petra Koolhaas ,Corinne Nieman ,Mandy Beumer,Klaas Jan Leegwater,Danny Meijeren en in mijn eerste jaar waren er nog Frodo van Kesteren en Frank Stoter.ik hoop niet dat ik iemand vergeten ben.Het was in ieder geval een kleine en gezellige klas.

de Klaverwoid, 1979