De Kinderweydt

Bovenweg in Schoorl, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kinderweydt, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kinderweydt foto

Op De Kinderweydt vind je 16 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De draak in de zandbak, de drukpers, de weeksluiting, naar Texel, juf Anita, meester Jaques, meester Harry, ruziën met Oosterkimmers, mijn klas.

De draak in de zandbak, de drukpers, de weeksluiting, naar Texel, juf Anita, meester Jaques, meester Harry, ruziën met Oosterkimmers, mijn klas. Een hele mooie jeugd.

De Kinderweydt, 1974

Kan er een heel verhaal over beginnen, veel gevoetbald met oa Bas de Vries, Richard Minkema, Stefan Eekhof en anderen van de klas.

Kan er een heel verhaal over beginnen, veel gevoetbald met oa Bas de Vries, Richard Minkema, Stefan Eekhof en anderen van de klas. Waren een voetbal team bij het legendarische VV Schoorl. Met Bart van der Zee heb ik nog regelmatig vriendschappelijk contact.

De Kinderweydt, 1976

Alleen bij meester Harry les gehad, en de 5de (groep 7) klas gedoubleerd ivm breuken achterstand (breuken gaven ze niet op de europeesche school, deden ze alleen aan decimalen.

Alleen bij meester Harry les gehad, en de 5de (groep 7) klas gedoubleerd ivm breuken achterstand (breuken gaven ze niet op de europeesche school, deden ze alleen aan decimalen.. pft.)

De Kinderweydt, 1985

?