De Kinderboom

Adelaarsweg 113 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kinderboom, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 99

Op De Kinderboom vind je 16 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 65

Weet nog goed dat de eerste paal van deze school in de grond werd gedreund, was een fenomeen voor zo'n klein meisje als ik, woonde ook erg dicht bij school dus zag alles zo opbouwen.

Weet nog goed dat de eerste paal van deze school in de grond werd gedreund, was een fenomeen voor zo'n klein meisje als ik, woonde ook erg dicht bij school dus zag alles zo opbouwen. Heb een hele leuke tijd gehad op de kinderboom, aardige juffen, juf ellie, juf alma, juf elwine. Mijn broer had meester Ronald.. (wij waren die broer en zus die elkaar altijd een kusje gaven in het bijzijn van anderen) Weet me ook nog goed die aardige schooltandarts te herinneren, heb er nu nog trauma's van haha, maar daarentegen de leuke schoolreisjes naar Apeldoorn,schooltuinen en sinterklaasfeesten,carnaval niet te vergeten en de musicals natuurlijk..erg leuk allemaal.. was een leuke tijd !! (email dees21 at heetmeel ******** (engels))

2003, Desiree

Kijk ook eens bij de van Eeghenschool in de Kalkoenstraat.

Kijk ook eens bij de van Eeghenschool in de Kalkoenstraat. Daar hebben ook veel oud leerlingen zich aangemeld.

2003, Joost

super school was dit echt een leuke tijd gehad zou graag willen weten hou het met al mijn oude klasgenoten gaat mail me the-one @ quicknet .

super school was dit echt een leuke tijd gehad zou graag willen weten hou het met al mijn oude klasgenoten gaat mail me the-one @ quicknet . nl

2003, Deleted
?