De Kennemerpoort (eerder Lindenschool)

Lindenlaan 101 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kennemerpoort (eerder Lindenschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kennemerpoort (eerder Lindenschool) foto

Op De Kennemerpoort (eerder Lindenschool) vind je 0 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

weet ik niet meer.

weet ik niet meer

De Kennemerpoort (eerder Li..., 1933

directeur van de lindenschool was de heer Eecen, er was ook een juffrouw Eecen, zijn schoondochter meen ik, een juffrouw Offringa aan wie ik goede herinneringen heb en aan meneer Aai, dat vond ik een schat, met kerst mocht de 6e klas in de gangen zingen,

directeur van de lindenschool was de heer Eecen, er was ook een juffrouw Eecen, zijn schoondochter meen ik, een juffrouw Offringa aan wie ik goede herinneringen heb en aan meneer Aai, dat vond ik een schat, met kerst mocht de 6e klas in de gangen zingen, ik begon in de 1e klas bij juffrouw Renooi, waar zelfs mijn "moeder"nog les van had gehad. ik herinner mij Truusje Narold, marijke Mayers?, ruud geel?, en nog vele andere. ik zou het leuk vinden als er nog schoolfoto's zijn.

De Kennemerpoort (eerder Li..., 1963

ik heb bij meneer bulten en meneer riemers in de klas gezeten.

ik heb bij meneer bulten en meneer riemers in de klas gezeten.daarna ging meneer riemers naar een andere school.

De Kennemerpoort (eerder Li..., 1956

?