De Kennemerpoort

Hofdijkstraat 12 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

34 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kennemerpoort, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kennemerpoort foto

Op De Kennemerpoort vind je 2 klassenfoto’s en 34 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

eerste klas juf Wulf tweede klas juf de Boer derde klas? vierde klas meester Bos?later juf Wijn;in de klas zat ook Linda Wijn.

eerste klas juf Wulf tweede klas juf de Boer derde klas? vierde klas meester Bos?later juf Wijn;in de klas zat ook Linda Wijn. vijfde kls meester Antonissen zesde klas meester Dubbelaar Leuke tijd gehad,alle namen klasgenoten zijn mij bekend.

De Kennemerpoort, 1968

ik zat in groep 3 bij juffrouw Wijn in de klas en als je je zwemdiploma had gehaald kreeg je een snoepje, ik vond het een hele lieve vrouw ik heb goede herinnneringen aan haar en bij meneer Visser in groep vijf was het ook altijd leuk, veel liedjes zingen

ik zat in groep 3 bij juffrouw Wijn in de klas en als je je zwemdiploma had gehaald kreeg je een snoepje, ik vond het een hele lieve vrouw ik heb goede herinnneringen aan haar en bij meneer Visser in groep vijf was het ook altijd leuk, veel liedjes zingen en maffe dingen doen, in groep 8 heeft hij onze afscheidsmusical georganiseerd omdat we naar de middelbare school gingen, deze musical staat nog steeds in mijn geheugen gegrift, ik speelde namelijk een lerares, ik zag er echt belachelijk uit vond ik zelf, op de hakken van mijn moeder, tuttige kleding aan maar we hebben het leuk gehad op de Tesselschade school!!!

De Kennemerpoort, 1988

Leuke school met veel herinneringen aan bijv.

Leuke school met veel herinneringen aan bijv. Marleen, Jorien, Roos, Andrea, Debby, Stefan, Joffrey, John, Maarten, Auke.

De Kennemerpoort, 1981

?