De Kelderswerf

Weerestraat 70 in Obdam, ( Toon op kaart )

113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kelderswerf, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Kelderswerf foto

Op De Kelderswerf vind je 14 klassenfoto’s en 113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heel mooie herinneringen.

Heel mooie herinneringen. Opgroeien in een dorp met 6000 inwoners. Vrij overzichtelijk allemaal. Twee kerken, drie scholen, drie kroegen, station, zwembad, dorpshuis..... Als ik naar de klassefoto's uit die tijd kijk weet ik in 1 adem alle voor en achternamen op te noemen. Dat zal me bij de middelbare school nog niet voor 1/25 lukken. Rob Daan was een ramp, en zo te lezen op Schoolbank heb ik medestanders. De kids die me het meest zijn bijgebleven: Karin de Vries (mijn eerste liefde), Alex Huges (heel veel samen mee gedaan), Marga Zeevat, Lydia Sas, Richard van den Berg (de pianeur), Rene Groen (veel lol), Marco de Haan (bloedziekte, eigenaardige ouders, samen ABBA-platen luisteren en veel ontdekkinstochten maken)...... Hoofdrol in de musical Meester Pennelik. Wat een lef. Volgens mij hing ik wel vaak de pias uit. Die durf ging er later wel uit hoor ;-)

De Kelderswerf, 1974

Geen specifieke herinneringen.

Geen specifieke herinneringen. Ben wel op zoek naar toenmalig beste vriendin Marit Jansen en mijn eerste vriendje Reinier. Als iemand ze kent en weet waar zij wonen of hoe in contact te komen met ze dan hoor ik dat graag! Juf Saapke was mijn juf bij de kleuters.

De Kelderswerf, 1983

Tja,meneer Rob, heb ik ook nog gehad.

Tja,meneer Rob, heb ik ook nog gehad. Vreselijk! Meneer Kees en Dick vond ik de allerleukste. Saapke en Eric vond ik minder.

De Kelderswerf, 1984

?