De Keerkring

Meteorenstraat 104 in Emmeloord, ( Toon op kaart )

155 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Keerkring, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Keerkring foto

Op De Keerkring vind je 22 klassenfoto’s en 155 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoi Harm Jan jou herinner ik me ook nog wel.

Hoi Harm Jan jou herinner ik me ook nog wel. Leerkrachten: Dhr. Kiestra, heb ik volgens mij wel 3 jaar gehad, en daar was ik vervolgens ook wel op uitgekeken en Dhr. Bruining, ja die had leuke grappen volgens mij kon die man heel goed toveren oid.

De Keerkring, 1972

Dat ik best veel vrienden had in de laatste klassen van deze school.

Dat ik best veel vrienden had in de laatste klassen van deze school. Van de eerste paar jaar kan ik me helaas weinig herinneren. Misschien kunnen jullie mijn geheugen opfrissen?

De Keerkring, 1974

School met teveel ramen, waardoor er stutpalen midden in de klas stonden om het plafond vast te houden.

School met teveel ramen, waardoor er stutpalen midden in de klas stonden om het plafond vast te houden. Enkele klasgenoten; Douwe vd Weide en Marco, die alletwee prachtig konden tekenen. Trok veel op met Jeannette Heetebrei, Corina (wiens vader mooie maar sinistere schilderijen maakte), Hilda en later ook Rosita Sewnath. Verder ook goede herinneringen aan Joyce, Jaqueline, Paul-Jan, Aart-jan en Jeroen. Zag dat Dhr Rösken zich ook aan had gemeld; een hele fijne leraar en tevens toch maar een aanleiding om die klassenfoto te indexeren. Ik hoop dat de namen kloppen bij de hoofden, mocht iemand nog wat aanvulling dan wel verbetering op de foto hebben, hoor ik het graag!

De Keerkring, 1971

?