De Keerkring

Chaplinstrook 2 4 in Zoetermeer, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Keerkring, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Keerkring foto

Op De Keerkring vind je 0 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik werkte op deze school als klassenassistente.

Ik werkte op deze school als klassenassistente. Ik heb gewerkt met Miranda Gorissen, Pascale,Victor Peters John Brukx.Dick vond ik een super directeur!!!!!!!!!! De tijd op de keerkring was helemaal geweldig. Ik heb het er ontzettend naar mijn zin gehad en heb alleen maar leuke herinneringen aan over gehouden. Vooral de schoolkampen waren geweldig!!!!!!!! Ik zal ze nooit vergeten. Luxemburg/Londen/Texel en natuurlijk de musicals niet te vergeten. Het was geweldig op deze school en het super afscheid op deze school toen ik naar Eindhoven ging verhuizen zal ik ook nooit vergeten,die dag was ik de koningin van de keerkring en was er zelfs een gouden koets voor mij gemaakt en zaten alle kinderen met vlaggetjes in de aula te zingen. Ik heb nog heel veel foto's waar ik nog regelmatig in kijk. Het contact is verwaterd maar ik denk nog heel veel aan jullie. Heel veel groetjes aan iedereen die mij nog kent en dit leest. Houdoe.........................

De Keerkring, 1995

Heb hier een schooljaar gewerkt, erg kort door omstandigheden maar erg leuke tijd gehad.

Heb hier een schooljaar gewerkt, erg kort door omstandigheden maar erg leuke tijd gehad.

De Keerkring, 1999

Ik werk sinds augustus 2004 op de Keerkring als klassenassistent ik heb het hier onwijs naar mijn zin! Ik werk in het VSO samen met Ad een fijne collega! Ik hoop dat ik nog lang werkzaam ben op deze school! Groetjes ilse!.

Ik werk sinds augustus 2004 op de Keerkring als klassenassistent ik heb het hier onwijs naar mijn zin! Ik werk in het VSO samen met Ad een fijne collega! Ik hoop dat ik nog lang werkzaam ben op deze school! Groetjes ilse!

De Keerkring, 2004

?