de Kandelaar Chr. Basisschool

Gentiaanstraat 78 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

85 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Kandelaar Chr. Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Kandelaar Chr. Basisschool foto

Op de Kandelaar Chr. Basisschool vind je 17 klassenfoto’s en 85 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellige klas, vooral in de 5e en 6e bij meester Ab Wassink.

Gezellige klas, vooral in de 5e en 6e bij meester Ab Wassink. Inmiddels is er een reünie geweest, maar er ontbraken nog een paar: o.a. Ageeth de Boer, Bea de Jong, Jan van Amersfoort, Erik Rechter, Ronald Kroon. Kent iemand deze namen van het geboortejaar 1964?

de Kandelaar Chr. Basisschool, 1970

Monique Koldenhof,Machteld Zwemer,Annet van de Broek,Eddy Noordhuizen,Anja Gerritsen,Peter Spit,Elly Havekes, Eric Diks, en vele anderen een reunie lijkt me erg leuk.

Monique Koldenhof,Machteld Zwemer,Annet van de Broek,Eddy Noordhuizen,Anja Gerritsen,Peter Spit,Elly Havekes, Eric Diks, en vele anderen een reunie lijkt me erg leuk. meester Dick Honing geeft les bij mijn kinderen op school.

de Kandelaar Chr. Basisschool, 1973

Ik werd er vaak uitgestuurd 's morgens en 's middag zingen kan ik me nog herinneren.

Ik werd er vaak uitgestuurd 's morgens en 's middag zingen kan ik me nog herinneren. Ooit nog een schaar in het orgel gegooit en de onschuld gespeeld.

de Kandelaar Chr. Basisschool, 1973

?